Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgamlazók térkő, térburkolat képes leírás - Térkő.tlap.hu
részletek »

Forgamlazók térkő, térburkolat - Térkő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terko.tlap.hu » Forgamlazók térkő, térburkolat
Keresés
Találatok száma - 23 db
AWA 2000.Kft.

AWA 2000.Kft.

Az AWA 2000 Bt. az ABETON VIACOLOR, SEMMELROCK, WEISSENBÖCK,FRIEDL, HAUSLER által gyártott jó minőségű térköveket- térburkolatokat és lapburkoló rendszereket forgalmazza. Az ARGOMEX, DERYCK, INCANA,VASPO,DELAP burkolatok különböző méretű és színű terméskő hatású, fagyálló beton, TÉRBURKOLATtermékek.TÁMFAL,KERÍTÉS,TÉRKŐ,TÉRKÖVEK,TÉRBURKOLAT,SEMMELROCK

B.B. Ház Kft.

B.B. Ház Kft.

Falazóanyagok, tetőcserepek és tetőtéri ablakok kedvezményes áron!

Beton térkő

Beton térkő

Leier és Semmelrock térkő széles választékban. Legyen kertje ékessége a különleges térkő burkolat. Térburkoló kövek és burkolólapok széles méret, szín és formaválasztékával várjuk 10 ezer m2-es építőanyag kereskedés telepünkön. Beton térkő mintadarabok sorát mutatjuk be Önnek választása megkönnyítésére. Beton gyeprács és kerti virágtartó is szerepel kínálatunkban. Segítünk a megfelelő térkő kiválasztásában, és kérésére házhoz szállítjuk a megvásárolt térkövet.

Birácz Bt.

Birácz Bt.

Szolgáltatásaink: Árusítás raktárról, 24órán belüli kiszállítás. Kivitelezés Szaktanácsadás

Difference Kft.

Difference Kft.

Gránit, márvány, mészkő, terméskő, gránitmosdótálak, sírkő, mediterrán kövek, kockakő, bazalt, porfír, kvarcit, homokkő, - Difference Kft

Építő - Q

Építő - Q

Az emberek otthonaikat anyagi lehetőségeikhez rendelt építőanyagokból, a technikai tudásuk és környezetük figyelembe vételével, különféleképpen építik. Bármelyiket is nézzük, egy közös bennük, a legjobbat, legszebbet szeretnék. De ez érthető is, mivel az otthonunk az a szilárd pont az életünkben, ahol biztonságban vagyunk, ahova mindig visszatérünk. Ennek a biztos pontnak, az otthonunknak a megépítésében, felújításában, vagy korszerűsítésében szeretnénk segítséget nyújtani. cserép, creaton, mediterran, bramac, pala, tégle, wienerberger, rőbien, nyilászáró, tryba, hoffstadter, remau, ajó, ablak

Építőanyag rendelés: Leier és Frühwald térkő

Építőanyag rendelés: Leier és Frühwald térkő

Cégünk profilja különböző építőanyagok: kéményrendszerek, tetőcserepek - Tondach, Bramac, Mediterrán, Leier - térkövek, nemesvakolatok és cementek online forgalmazása. Rendelje meg építőanyagát otthonról, állítsa össze egyszerűen egyedi személyre szabott kéményét a kéményválasztónk segítségével!

Floraaqua Kft.

Floraaqua Kft.

Hasított homokkő terméskő kockakő, biotop kő, antikolt, mediterrán stb. értékesítés egyenesen a kitermelőtől a legjobb áron, országosan bárhova - Keszthely A hasított homokkő ÉMI- alkalmassági bizonyítvánnyal rendelkező fagyálló, tér- és falburkolásra alkalmas, szabálytalan formájú (poligonális) terméskő. Alkalmazási területek: főként burkolókőként, de faragott formában falazókőként is használható. Az értékesítésben két vastagsági kategóriát különböztetünk meg: vékony: 2 - 4 cm vastag A kő felületi egyenetlensége alapján lehet közel sima ill. rusztikus felületű. A vékony követ kizárólag lábazati ill. diszítő falburkoló kőként, általában függőleges burkolatok építésére/ burkolására ajánljuk. A vastag kategóriába tartozó követ a kertépítészetben vízszintes felületre, térburkolatok, járdák, kocsibejárók, tipegők, lépcsők, teraszok építésére ajánljuk. Ugyanúgy beépíthető függőleges és ferde falazatok építésére (lapkő) kerítések, támfalak, kerti grillek, kerti tavak készítéséhez.

Hellast one

Hellast one

Terméskő, Burkolókő, Mészkő, Márvány, Kőburkolat - Hellastone Mediterrán terméskő és márvány Görögországból és Ciprusról Rendelésre egyedi méretű terméskő, burkolókő gyártása és forgalmazása egyenesen a mediterrán bányákból a Hellastone jóvoltából.

Hirdetés
Home Center

Home Center

Home Center Építési és Lakberendezési Üzletközpontban megtalálható ablak, ajtó, árnyékolástechnika, belsőépítészet, bútor, csempe, építőanyag, épületgépészet, fürdőszoba, konyha, konyhagép, lakástextil, lakberendezés, nyílászáró, parketta, szaniter, villamosság termékkörök teljes választéka

Kőshop.hu

Kőshop.hu

Nálunk otthonához a mindenkori listaárak és bolti árak alatt vásárolhat minőségi termékeket, a terméskő burkolatoktól, egészen a fürdőszoba felszerelésig. Web áruházunk termék kínálatát folyamatosan bővítjük, így érdemes hozzánk később is visszatérni!

Lábazatkő Kft.

Lábazatkő Kft.

Térkő Áruházunkban térkövek jó áron! Itt megtalálja a térkő lerakás fortélyait is. Részletes térkő árlista, gyepkő, olcsó járdalap, folyamatos térkő akció! Keresse bejegyzéseinket. Tudja! Térkő Áruházunkban térkövek jó áron!

Márvány Kft.

Márvány Kft.

A Márvány Kft. f˜ tevékenységi köre, a k˜kereskedelem (kis- és nagykereskedés), k˜megmunkálás illetve a mˆk˜készítés. Ehhez kapcsolódóan a szolgáltatási körünkbe tartozik a szaktanácsadás, helyszíni felmérés, árajánlat készítés és a kész áru helyszínre szállítása. Célunk, hogy minél jobban, európai színvonalon szolgálhassuk ki megrendel˜inket, bizalmat ébresszünk, és garanciát nyújtsunk a vev˜k, partnerek számára. Megrendel˜inknek igény szerint helyszínre szállítjuk a kész terméket, és vállaljuk a beépítést, burkolást, az ilyen irányú komplett kivitelezést. Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a teljes körˆ temetkezési szolgáltatás is, amely a cég egyik alapvet˜ tevékenységeihez tartozott már az alapítás els˜ éveiben. E szolgáltatást f˜ként Kisteleken és Balástyán végezzük, de a környék összes településén is egyre színvonalasabban tudjuk nyújtani. Temetkezési szolgáltatásaink színvonalát, a szigorú törvényi szabályozásoknak megfelel˜en alakítjuk ki.

Műkő járdalapok

Műkő járdalapok

Kiváló minőségű műkőből készült kerti járólapok széles választékával várjuk Önöket! Ötleteit valósítsa meg a mi térköveinkkel. A hagyományosabb kerek, ovális, szögletes formák mellett talál modernebb formákat pl.:toboz formájút. Engedje el fantáziáját és válassza ki a legmegfelelőbb színt és méretet.Kis ráfordítással újjá varázsolhatja udvarát kocsibeállóját,kerti kiülője alapját. A zöld pázsitban megfelelően -elszórva - kis utakat tud kialakítani pl.: kerti tava és lakása között. Fagyálló, minőségi termékek. Személyesen tekintse meg üzleteinkben térkőkínálatunkat!

Norman Építőanyagkereskedés Kft.

Norman Építőanyagkereskedés Kft.

ÉPÍTŐANYAG KERESKEDELEM. Cégünk ÉPÍTŐANYAG értékesítéssel, építőanyag kereskedelemmel, ingyenes árajánlatkészítéssel és szaktanácsadással áll az építkezők rendelkezésére.

Pillér Tüzép

Pillér Tüzép

Magánkereskedőként kezdtük tevékenységünket 1993-ban, melynek keretein belül, előbb csak alapvető építőanyagokat forgalmaztunk. A forgalom növekedése miatt 1996-ban telephelyet létesítettünk a Madarasi úton, amely közel 7700 m2, csaknem teljes egészében betonozott területen fekszik. Telephelyünk területe lehetővé teszi, hogy a forgalmazott termékek jelentős részéből állandó raktárkészlet álljon rendelkezésre.

Semmelrock térkő

Semmelrock térkő

Milyen hangulatvilágot áraszthat kertje a Semmelrock kültéri burkolatnak köszönhetően? Nos ez elsősorban az ízlésén múlik. Amennyiben a Citytop térkő az, amelyre a választása esik, úgy egy elbűvölő mediterrán kert tárul nap mint nap a szeme elé. Választékában egyszerű, és különlegesen árnyalt térköveket talál, különböző formákban. A változatos formák egyszerű lerakási lehetőséget kínálnak, akár szakértelem nélkül is. Az ódon hangulat megteremtője a Nardo térkő, mely finoman árnyalt. Bármely stílust választja is vegye figyelembe a terhelhetőséget.

Tuti menü