Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgamlazók térkő, térburkolat képes leírás: Semmelrock - Trombitás [2. oldal]
részletek »

Forgamlazók térkő, térburkolat: Semmelrock - Trombitás [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terko.tlap.hu » Forgamlazók térkő, térburkolat
Keresés
Találatok száma - 23 db
Semmelrock térkő áruház

Semmelrock térkő áruház

A Semmelrock áruházban minden kövekkel és kerttel kapcsolatos terméket megtalál, kezdve a térkövektől, a lépcsőelemeken át egészen a klinkertégláig. Hagyomány és bővülés, a klasszikus családi vállalkozásból modern vállalatcsoport - ez jellemzi a Semmelrockot. Wolfgang Semmelrock 50 évvel ezelőtt tette le ennek a vállalatnak az alapkövét, amely máig elkötelezett az innováció és a minőség mellett.

Sirály92 Bt.

Sirály92 Bt.

Leier építő-kertépítő elemek teljes skálája (Mátratherm falazóelemek, könnyűszerkezetű födémek, áthidalók, térkövek, zsaluzó blokkok, mélyépítő elemek, kémények, Mátra tetőcserepek) Bramac tetőfedő rendszer víz- és hőszigetelő anyagok (Isola, Therwoolin, Nikecell) komplett homlokzati hőszigetelő rendszerek, nemesvakolatok (Baumit, Dryvit) cement, oltott mész, zsákos vakolatok, habarcsok, csemperagasztók betongerendák, béléstestek, zsaluzó blokkok, járdalapok, gyephézagos elemek IKO bitumenes zsindelyek, tartozékok Bituwell, Ondoline, Guttanit bitumenes hullámlemezek hullámpalák, síkpalák üvegszálas és PVC hullámlemezek agrofóliák betonacélok, zártszelvények, szögacélok, laposacélok, négyzetacélok, hegesztett hálók és egyéb vasanyagok huzalok, drótfonatok (akár egyedi méretben is) barkácscikkek, szerszámok, gépek, zárak, kötőelemek, láncok villanyszerelési cikkek, ipari- és bútorgörgők PB gáz (motorüzemű palackok targoncákhoz is)

Térburkolat - Barakk Kft. Jászberény

Térburkolat - Barakk Kft. Jászberény

Térburkolat: beton, kerámia és kőburkolat. Ezen kívül: Cégünk az összes jelentős magyarországi építőanyag gyártóval kapcsolatban áll, termékeit forgalmazza. Termékeink: falazóelem, zsalukő, födém kerámiacserép, betoncserép, zsindely, nyílászáró, fa nyílászáró, műanyag nyílászáró, tetőtéri ablak, kémény, színezővakolat, könnyűszerkezet, szárazvakolat, homlokzatburkolat, térburkolat. Cím, telefonszám, elérhetőség Barakk Építőanyag- és Lakberendezési áruház Cím: 5100 Jászberény, Nagykátai út 17. Tel/Fax: +36 57 415 070 e-mail: barakk@enternet.hu

Térkő Viacolor

Térkő Viacolor

A térkő udvarunk, kertünk különleges dísze lehet! Válasszon a Viacolor honlapján az ízlésének megfelelő térkövet! Nálunk a legnevesebb térkő gyártók a Semmelrock, a Leier, a Weissenböck vagy a KK Kavics beton térkövei között válogathat és vásárolhat a legkedvezőbb áron! Honlapunkon a térkő lerakás formáit is megismerheti, tovább növelve ezzel a térkő szépségét! Ha szeretné, a Viacolor bemutató udvarunkban személyesen is megtekintheti, hogyan néz ki a térkövezés a valóságban! Ha Ön nálunk vásárol, mi jutányos áron elintézzük a térkő szállítását is az Ön által megadott helyszínre, az ország bármely pontjára!

Térkövek a kőgalériától

Térkövek a kőgalériától

Térkövek kereskedésünkben a legmodernebb burkolatoktól kezdve, a hagyományos, illetve mediterrán térburkolókon át a támfal elemekig mindent megtalál. Az alapanyag lehet homokkő, gránit, vagy mészkő, netán egyéb színes, térburkolatok, bátran nézzen körül honlapunkon. A kavicsok és természetes kövek mellett talál nálunk padlólapokat illetve a ragasztáshoz szükséges kiegészítő anyagokat is.

Trombitás Kft.

Trombitás Kft.

A Trombitás Kft. elődje az 1990-ben alapított egyéni vállalkozás, mely a későbbiekben,1997 végéig Egyéni Cégként működött. A forgalom jelentős növekedése indokolttá tette a cégforma változtatását. Így 1997 végével megalakult a Trombitás Kft., melynek törzstőkéje 45.860 eFt, dolgozóink létszáma stabilan 14-15 fő. 1992-ben nyitottuk meg második üzletünket Sümegen, majd 1995-ben cégünk új központi telephelyet létesített Keszthelyen, ahol immár 6000 m2-es területen, közel 900 m2 alapterületű korszerű könnyűszerkezetes fedett raktárcsarnokkal és 100 m2-es bemutatóteremmel, valamint irodaépülettel várjuk vásárlóinkat, ügyfeleinket. 2007-ben nyitottuk következő üzletünket Zalaegerszegen a Batthyány utca 9.sz. alatt. A cég adatairól mindhárom telephelyet összefogva, (raktárkészlet, pénzügy, számlázás) számítógépes nyilvántartó rendszer szolgáltat naprakész információt.

Tuti menü