Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Térkő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Térkő képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: terko.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 109 db
0-24 Térkövezés, térkő lerakás, térburkolás, kertépítés, kerítésé

0-24 Térkövezés, térkő lerakás, térburkolás, kertépítés, kerítésé

Térkő lerakás, Térkövezés, Térburkolás, Kertépítés, Kerítésépítés, Viacolor lerakás, Díszburkolás, Dísztámfal építés, Kertkiegészítők építése MINŐSÉGI SZINTEN, MAGAS FOKON, 5 - ÉV GARANCIÁVAL! Vállaljuk parkolók, autóbejárók, udvarok, kertek, járdák, terek, játszóterek, utak, stb. építését, térkövezését, kőburkolását, díszburkolását. Megbízható, józan életű csapat, kulturált, tiszta, igényes munkavégzés. Bővebb tájékoztatás, bemutatkozás, referenciák a honlapomon elérhetők.

A bontás szakértői

A bontás szakértői

Térburkolás és gépi földmunka szolgáltatások szakemberektől, térburkolat készítés térkövezés és gépi tereprendezés szakszerűen Budapesten és Pest megyében, 15 éves tapasztalattal. Kapcsolat: info@bontas.net Tel: 20 / 340 7720 bontas.net - Elérhetőségek Ügyvezető Sinka Zoltán 20 / 340 7720 info@bontas.net Iroda Kovács János 20 / 974 6402 info@bontas.net

A kert lakberendezője - térbukolat

A kert lakberendezője - térbukolat

A térburkolat kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a ház és a kert stílusát. Attól függően, hogy milyen területen fogjuk használni a burkolatot, ügyelnünk kell a kopásállóságra, a terhelhetőségre, a csúszásmentességre. Amennyiben játszófelületet is kialakítunk a kertbe, a gumiőrleményből készült lapok jó megoldást nyújtanak, mert kiváló a kopásállóságuk, ugyanakkor puha a felületük, a gyermek nem üti meg magát. Medence vagy fedetlen terasz burkolását mindig csúszásmentes anyaggal végezzük. Ez lehet felületkezelt terméskő, vagy lehet az utóbbi időben népszerűvé vált WPC (Wood Plastic Composite) burkolat.

AG. Fenster Twinson Hungary teraszburkolat

AG. Fenster Twinson Hungary teraszburkolat

A Wood Plastic Composites burkolatok - Duo Fuse: Terrace Premium &errace Light teraszburkolatok a Tongue and Groove &arden Fences WPC kerítésrendszerek, Correct Deck: Terrace Full terasz és medenceburkolatok, Twinson Terrace és a Twinson Terrace + burkolatok - PVC és a fa egyesítésével létrehozott új anyagból készült Terrace burkolatok megfelelnek az összes kültéri teraszburkolattal szemben támasztott elvárásnak. Vízálló, nem reped, nem szálkásodik és minimális karbantartás igényű. A Wood Plastic Composites burkolatban megtalálja a PVC tartósságát és a fa melegségét. A Terrace burkolatok és a Terrace WPC kerítésrendszerek harmonikusan egybeolvadnak a környezetükkel természetes megjelenésüknek köszönhetően. AG. Fenster Kft. WPC Hungary a Duo Fuse teraszburkolatok és WPC kerítések, Correct Deck terasz és medenceburkolatok kizárólagos hazai disztributora, a Twinson burkolat rendszerek kiemelt nagykereskedője.

Árok Kft.

Árok Kft.

akna, aknaépítés, alapozás, árok, átemelő, center, csatorna, csővezeték, drén, dúcolás, gabonatároló, hídmérleg, iszapolás, ivóvíz, járdaépítés, lineár, mederburkolat, melioráció, mélyépítés, nyomócső, öntözőtelep, pátrialemez, szennyvíz, szivattyútelep, tartálycsere, térburkolat, tiltó, vízépítés, vízrendezés, víztelenítés, zsilip

Árpád Ház 88 Kft.

Árpád Ház 88 Kft.

Oldalunk az Árpád Ház 88 Kft. építőipari kivitelező cégünk bemutatkozó weblapja. A galériában a referenciaképeken keresztül látogatóink képet kaphatnak munkáinkról. Tevékenységi körünk szerves része a térkövezés, legyen az viacolor vagy bazaltkő vagy más építési anyag. Ezen kívül különböző, épületen belül vagy kívül történő kőburkolást, mediterrán stílusú kőburkolatok készítését is vállaljuk.

AWA 2000 Bt.

AWA 2000 Bt.

Az AWA 2000 Bt. az ABETON VIACOLOR, SEMMELROCK, WEISSENBÖCK, FRIEDL,HAUSLER által gyártott jó minőségű térköveket- térburkolatokat és lapburkoló rendszereket forgalmazza. Az ARGOMEX, DERYCK, INCANA,VASPO,DELAP burkolatok különböző méretű és színű terméskő hatású, fagyálló beton termékek.TÁMFAL,KERÍTÉS

AWA 2000.Kft.

AWA 2000.Kft.

Az AWA 2000 Bt. az ABETON VIACOLOR, SEMMELROCK, WEISSENBÖCK,FRIEDL, HAUSLER által gyártott jó minőségű térköveket- térburkolatokat és lapburkoló rendszereket forgalmazza. Az ARGOMEX, DERYCK, INCANA,VASPO,DELAP burkolatok különböző méretű és színű terméskő hatású, fagyálló beton, TÉRBURKOLATtermékek.TÁMFAL,KERÍTÉS,TÉRKŐ,TÉRKÖVEK,TÉRBURKOLAT,SEMMELROCK

B.B. Ház Kft.

B.B. Ház Kft.

Falazóanyagok, tetőcserepek és tetőtéri ablakok kedvezményes áron!

Hirdetés
Balux Bt.

Balux Bt.

Építő és Szolgáltató Ipari Bt.

Barabás Téglakő Kft. - Téglakő térkő és kerítés falazóelem

Barabás Téglakő Kft. - Téglakő térkő és kerítés falazóelem

A Barabás Téglakő Kft. térkő, szegély és útépítési elemek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. 2009-ben kezdtük meg a Téglakő gyártását. A Téglakőnek a többi térkővel egyetlen közös tulajdonsága van, az alapanyaga, amelyből készült. Tégla, mert úgy néz ki, mintha kisméretű tégla lenne. Kő, mert a legfontosabb alapanyaga folyami kavics, és zúzott kő. A Téglakő azoknak a magánembereknek, beruházóknak, és önkormányzatoknak lett a kedvenc építőanyaga, akik a járda, kerítés, köztér, vagy útépítéssel kapcsolatos problémáikat nemcsak egyszerűen, hanem szépen szeretnék megoldani. Amennyiben Önnek tetszik az antikolt patinás tégla hangulata, és nem szeretne irreálisan sokat költeni az udvarának burkolására, kerítésének megépítésére, akkor a következő oldalakon biztosan megtalálja azt, amit keres.

Barabás, Leier, Semmelrock térkövek

Barabás, Leier, Semmelrock térkövek

A Térkövem.hu webshop remek áron, óriási választékban forgalmaz prémium minőségű Semmelrock, Leier és Barabás térköveket, illetve egyéb kert(sz)építészeti termékeket. Elsődleges célunk hogy mind a külföldi Semmelrock és Leier, mind hazai a Barabás cég termékeivel hozzájáruljunk érdeklődőink kertjének szépítgetéséhez, környezeti nívójuk emeléséhez! A Térkövem.hu weboldalon széles választékban kaphatóak Semmelrock, Barabás és Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, falazatok, kerítések, lépcsők, szegélyek, valamint egyéb kertépítési anyagok. Nálunk mindent meglel, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez kell! Folyamatosan meghirdetett akciókkal, naprakész árukészlettel és hatalmas választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg. A tőlünk igényelt építőanyagok átvehetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, de ha szükséges, házhozszállítást is vállalunk, csábító áron!

Barna Útépítő

Barna Útépítő

Cégünkre a következő munkálatoknál számíthat: 1. Térburkolatok építése térkövekből: (az országban jelenlévő gyártók termékeiből) Járdák, utak, parkolók, teraszok, folyókák, szegélyezések 2. Betonozási munkák: Gépi simítással, járdák, utak készítése, folyókák, betonburkolatok bontása 3. Kiegészítő tevékenységek: Parkosítás, burkolóanyag kereskedelem (nagyobb mennyiség esetén kedvezmény) Kisebb megrendeléseket, illetve nagyobb ipari célú megbízásokat egyaránt vállalunk. Minőségi munkánkhoz a megfelelő technikai hátteret, folyamatos fejlesztéseink biztosítják. Ajánlatunk átfogja a tervezés, az új anyag beépítés és az útburkolat-felújítás minden területét: a garázsbejáróktól az ipari létesítményekig, a járdától a nagy terek kiépítéséig mindent. Referenciáink között megtekinthetik néhány eddigi munkánkat.

Bauplast Kft.

Bauplast Kft.

A Bauplast Kft - nagyrészt újrafeldolgozott alapanyagokból - műanyag építőipari habarcsaedények, kertészeti szegélyek, szállítórekeszek és tárolóládák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Bern Építő Zrt.

Bern Építő Zrt.

építőipar, mélyépítés, magasépítés, kivitelezés, ingatlanfejlesztés, rekonstrukció, ingatlan, társasház, építés

Beton Glob Kft.

Beton Glob Kft.

betonglob, betonglob kft, térkő, környe

Beton térkő

Beton térkő

Leier és Semmelrock térkő széles választékban. Legyen kertje ékessége a különleges térkő burkolat. Térburkoló kövek és burkolólapok széles méret, szín és formaválasztékával várjuk 10 ezer m2-es építőanyag kereskedés telepünkön. Beton térkő mintadarabok sorát mutatjuk be Önnek választása megkönnyítésére. Beton gyeprács és kerti virágtartó is szerepel kínálatunkban. Segítünk a megfelelő térkő kiválasztásában, és kérésére házhoz szállítjuk a megvásárolt térkövet.

Tuti menü