Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Térkő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kisvakond - PalkovitsKert [4. oldal]
részletek »

Térkő képes leírás: Kisvakond - PalkovitsKert [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terko.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 109 db
Kisvakond Kertépítés

Kisvakond Kertépítés

Kisvakond csoport - kertépítés, parképítés

Kőgaléria

Kőgaléria

Kőgaléria | kőburkolat - díszítőkő - természetes kövek

Kör-Pár

Kör-Pár

uszodatechnika, medence, medencefedés, bútor, télikert, szauna, napkollektor, faház, masszázs, uszómedence, infraszauna, kemence, kandalló, kerti sütő, grill, gyerekjáték, kerti gyerekjáték, térburkolat, gumitégla, gumilap, ütéscsillapító lap, árnyékolás, előtető, árnyékolástechnika, öntözéstechnika, közület, lakberendezés, swimmingpool, rönk bútor, fém bútor, kertberendezés, kertitó, pergola, teaház, térelválasztó, kocsibeálló, garázs, készház, hinta, csúszda, játszótér, gyerekvár, babaház, kertépítő elem, sütő, szobor, szökőkút, műanyag, nardi, lámpa, világítástechnika, fém kerti bútor, fém, árnyékoló, kerítés, térkő, napenergia, napelem, abszolber, kertesház, kertberendezés, zsalukő, polifaszer, polyfaser, fóliás medence, fólia, betonmedence, beton, uszoda, masszázsfürdő, jacuzzi, yacuzzi, üvegmozaik, polikarbonát, polipropilén, finnszauna, lakás, kerti bútor, ajándék, polycarbonat, polipropilen, yacuzzi

Kőshop.hu

Kőshop.hu

Nálunk otthonához a mindenkori listaárak és bolti árak alatt vásárolhat minőségi termékeket, a terméskő burkolatoktól, egészen a fürdőszoba felszerelésig. Web áruházunk termék kínálatát folyamatosan bővítjük, így érdemes hozzánk később is visszatérni!

Kősziget Kft.

Kősziget Kft.

Kőburkolás, kőkereskedés, hidegburkolás egy helyen! Terméskövek, mészkövek, burkolókövek, építőkövek, sziklakerti kövek forgalmazása. Kőburkolatok, falburkolatok, padlóburkolatok, párkányok, könyöklők, lábazatok, tipegők, kandallók, kőlépcsők, sziklakertek készítése. Kőművesmunkák, falazás, vakolás, kerítésépítés, hőszigetelési munkák, épületek teljes kivitelezése, hidegburkolási munkák, szaktanácsadás. Termékeink között megtalálható: török travertin, bolgár vraca, cirmos kvarcit, barna agyagpala, homokkő, stokkolt, sprengelt, felületkezelt kövek.

La Pietra Kft.

La Pietra Kft.

Cégünk hatalmas választékban foglalkozik terméskő, építőkő, sziklakertikő forgalmazásávalvágott, és cikop formában egyéni vásárlóknak, és viszonteladóknak egyaránt

Lábazatkő Kft.

Lábazatkő Kft.

Térkő Áruházunkban térkövek jó áron! Itt megtalálja a térkő lerakás fortélyait is. Részletes térkő árlista, gyepkő, olcsó járdalap, folyamatos térkő akció! Keresse bejegyzéseinket. Tudja! Térkő Áruházunkban térkövek jó áron!

Márvány Kft.

Márvány Kft.

A Márvány Kft. f˜ tevékenységi köre, a k˜kereskedelem (kis- és nagykereskedés), k˜megmunkálás illetve a mˆk˜készítés. Ehhez kapcsolódóan a szolgáltatási körünkbe tartozik a szaktanácsadás, helyszíni felmérés, árajánlat készítés és a kész áru helyszínre szállítása. Célunk, hogy minél jobban, európai színvonalon szolgálhassuk ki megrendel˜inket, bizalmat ébresszünk, és garanciát nyújtsunk a vev˜k, partnerek számára. Megrendel˜inknek igény szerint helyszínre szállítjuk a kész terméket, és vállaljuk a beépítést, burkolást, az ilyen irányú komplett kivitelezést. Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a teljes körˆ temetkezési szolgáltatás is, amely a cég egyik alapvet˜ tevékenységeihez tartozott már az alapítás els˜ éveiben. E szolgáltatást f˜ként Kisteleken és Balástyán végezzük, de a környék összes településén is egyre színvonalasabban tudjuk nyújtani. Temetkezési szolgáltatásaink színvonalát, a szigorú törvényi szabályozásoknak megfelel˜en alakítjuk ki.

Miskolci lakásszervíz

Miskolci lakásszervíz

Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igényszerint anyagbeszerzéssel, házhozszállítással. Miskolcon és környékén.

Hirdetés
Műkő járdalapok

Műkő járdalapok

Kiváló minőségű műkőből készült kerti járólapok széles választékával várjuk Önöket! Ötleteit valósítsa meg a mi térköveinkkel. A hagyományosabb kerek, ovális, szögletes formák mellett talál modernebb formákat pl.:toboz formájút. Engedje el fantáziáját és válassza ki a legmegfelelőbb színt és méretet.Kis ráfordítással újjá varázsolhatja udvarát kocsibeállóját,kerti kiülője alapját. A zöld pázsitban megfelelően -elszórva - kis utakat tud kialakítani pl.: kerti tava és lakása között. Fagyálló, minőségi termékek. Személyesen tekintse meg üzleteinkben térkőkínálatunkat!

Nagy Tamás

Nagy Tamás

Családiházak építése és homlokzati hőszigetelés szakterületű cég honlapja, továbbá lakásfelújítás és térburkolat készítés, családiházak építése és felújítás

Niko-kertép Kft.

Niko-kertép Kft.

Ingyenes felmérés, és árajánlat-készítés. Járdák, kocsi-beállók, udvarok igény szerinti teljes körű kivitelezése. Utak, parkolók, ipari területek burkolása lerakógéppel, igény szerinti teljes körű kivitelezéssel. A

Norman Építőanyagkereskedés Kft.

Norman Építőanyagkereskedés Kft.

ÉPÍTŐANYAG KERESKEDELEM. Cégünk ÉPÍTŐANYAG értékesítéssel, építőanyag kereskedelemmel, ingyenes árajánlatkészítéssel és szaktanácsadással áll az építkezők rendelkezésére.

Otti-Antik Burkolat

Otti-Antik Burkolat

Cégünk kiváló alapanyagok segítségével gyárt egyedi megjelenésű fali, -és padlóburkolatokat, cementlapot, mozaiklapot. Mészkő, terrakotta, és több más színben. Megjelenésében antik hatású, rendkívül dekoratív építészeti termékek ezek. A burkolatokon kívül az Otti Manufactúra repertoárjában számos egyéb építészeti, és dekorációs kellék, szoliter, -és kiegészítő található. A teljesség igénye nélkül:kandallók, falikutak, kerti kutak, kőpárkányok, kémény, -és kerítésfedkövek, kváderek mellett számos ritkaságot talál, a honlapunkon. Várjuk érdeklődését!

Ozin

Ozin

Látogasson el gödi kertépítő mintakertünkbe, melyet azért hoztunk létre, hogy megmutathassuk tevékenységeinket és érzékeltessük Önnel munkáink minőségének színvonalát. Miért érdemes eljönnie? - Mert, mintakertünkben ízelítőt nyújtunk azokból a megoldásokból, amelyek egy kertépítés során igényként felmerülhet. - Mert, nálunk megbízható szakembergárdát talál a kert tervezéstől a kert kivitelezésig. - Mert, a kertépítési munkákat rövid határidővel, az ország teljes területén vállaljuk. - Mert, mi nem csak a kertépítésben vagyunk otthon, fatüzelésű berendezések, kemencék, kályhák tervezésében és kivitelezésében is segítségére leszünk.

P-NIVÓ Kft.

P-NIVÓ Kft.

Cégünk betonkeveréssel 1990. július 01 - től foglalkozik, de a tulajdonosok már előtte is a transzportbetonhoz kapcsolódó tevékenységgel foglalkoztak. (Betonszivattyúzás és transzportbeton kereskedelmi tevékenység.) A betonkeverést egy EMM 100 (2 m3 -es) és egy ELBA 45 - ös automata géppel végezzük, amelyekkel akár napi 800 m3 betonmennyiség állítható elő. A laborvizsgálatot rendszeresen egy külső technológussal végeztetjük, ezzel biztosítva a minőségi beton előállítását. Az alapanyag beszállítása és a betonszállítás saját gépjárművekkel, illetve speditőrök bevonásával történik. A cementet a HCM Rt -től, a kavicsot Bugyi környéki bányákból (MÉHES KFT.) szállítjuk. A betonüzemet 1998. áprilisában a Közlekedéstudományi Intézet vizsgálta akkreditálta. Egyéni szolgáltatásaink közé tartozik a különböző betontermékek gyártása, térkövek, zsalukövek, járólapok, kefnik és egyedi megrendelésekre bármilyen elemek készítése

PalkovitsKert-Térkövezés, térburkolás

PalkovitsKert-Térkövezés, térburkolás

Kertépítés a kerttervezéstől a gyepszőnyeg és a kert öntözéséig. Sziklakert és kerti tó építés, gyepszőnyeg és automata öntözőrendszer telepítés. Tanácsok, tippek minden kertészeti témakörben. Szolgáltatásaink a kerttel kapcsolatos összes tennivalót felölelik: - Kertépítés előzetes szaktanácsadással - Kerti tó építése - Toro, Rain Bird, és Hunter automata öntözőrendszerek telepítése - Sziklakert építése - Gyepszőnyeg telepítése, gyepszőnyeg értékesítése - Füvesítés magvetéssel - Térkövezés, térburkolás - Kertvilágítás - Gépi földmunka - Bozótirtás, kaszálás - Fakivágás, favágás A helyszíni szemle, az árajánlat és a kapcsolódó tanácsadás minden esetben ingyenes. A kertépítést megelőző kerttervezés igény esetén okleveles kertészmérnök bevonásával történik.

Tuti menü