Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Térkő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Papp - Teraszburkolat [5. oldal]
részletek »

Térkő képes leírás: Papp - Teraszburkolat [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terko.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 109 db
Papp Zoltán Térkövező Kft.

Papp Zoltán Térkövező Kft.

Papp Zoltán Térkövező Kft. Kövezés és kertépítés mesterfokon

Pillér Tüzép

Pillér Tüzép

Magánkereskedőként kezdtük tevékenységünket 1993-ban, melynek keretein belül, előbb csak alapvető építőanyagokat forgalmaztunk. A forgalom növekedése miatt 1996-ban telephelyet létesítettünk a Madarasi úton, amely közel 7700 m2, csaknem teljes egészében betonozott területen fekszik. Telephelyünk területe lehetővé teszi, hogy a forgalmazott termékek jelentős részéből állandó raktárkészlet álljon rendelkezésre.

Profigarden kertépítés, térkövezés, gépi földmunka

Profigarden kertépítés, térkövezés, gépi földmunka

A Profigarden.hu széleskörű szolgáltatást nyújt a kertépítés, kerttervezés, térburkolás, gépi földmunka és automata öntözőrendszer telepítés területén. Bérelhető bobcat és minikotró gépek. Gépeinkkel tereprendezést, medence kerti tó ásást is vállalunk. Amennyiben bozótirtást szeretne azt gyorsan és hatékonyan oldjuk meg munkagépekkel. Kerti tó, vízesés, csobogó építés. Térkövezés, térburkolás több 10,000 m2 gyakorlattal. Sziklakert építés, támfal építés. Építünk vasaltbeton támfalakat terméskővel burkolva. Vállaljuk igényes, exkluzív borospince építését, akár kerti tó alá beépítve, vagy vízesés mögé rejtve. Munkákat vállalunk a füvesítéstől, a prémium kategóriás kertekig.

Sáfár Kertépítészet

Sáfár Kertépítészet

Cégünk elsődlegesen kertépítéssel és környezetalakítással foglalkozik. Feladatunknak tekintjük, hogy megrendelőink elképzeléseit a saját tapasztalatainkkal és ötleteinkkel kiegészítve olyan kerteket, kertrészleteket készítsünk, melyben minden életközösség jól érzi magát.

Sarok-Kő Kft.

Sarok-Kő Kft.

Alkossa meg Ön is álmai kertjét! Térkövek, természetes kövek, kerti kiegészítők. A Sarokkő Kft. kereskedésében díszburkolatok, természetes kövek és kerti kiegészítők változatos kínálatát találja meg elképzelései megvalósításához!

Semmelrock térkő

Semmelrock térkő

Milyen hangulatvilágot áraszthat kertje a Semmelrock kültéri burkolatnak köszönhetően? Nos ez elsősorban az ízlésén múlik. Amennyiben a Citytop térkő az, amelyre a választása esik, úgy egy elbűvölő mediterrán kert tárul nap mint nap a szeme elé. Választékában egyszerű, és különlegesen árnyalt térköveket talál, különböző formákban. A változatos formák egyszerű lerakási lehetőséget kínálnak, akár szakértelem nélkül is. Az ódon hangulat megteremtője a Nardo térkő, mely finoman árnyalt. Bármely stílust választja is vegye figyelembe a terhelhetőséget.

Semmelrock térkő áruház

Semmelrock térkő áruház

A Semmelrock áruházban minden kövekkel és kerttel kapcsolatos terméket megtalál, kezdve a térkövektől, a lépcsőelemeken át egészen a klinkertégláig. Hagyomány és bővülés, a klasszikus családi vállalkozásból modern vállalatcsoport - ez jellemzi a Semmelrockot. Wolfgang Semmelrock 50 évvel ezelőtt tette le ennek a vállalatnak az alapkövét, amely máig elkötelezett az innováció és a minőség mellett.

Sétakert Kft.

Sétakert Kft.

Parképítés Öntözőrendszer kialakítás Csaphálózat kialakítás Faültetés Dísznövény telepítés Tereprendezés, füvesítés Bontási munkák Burkolatok kialakítása Lépcsők kialakítása Sportpályák építése Tetőkertek kialakítása Játszóterek építése Játszótér szabványosítás

Sirály92 Bt.

Sirály92 Bt.

Leier építő-kertépítő elemek teljes skálája (Mátratherm falazóelemek, könnyűszerkezetű födémek, áthidalók, térkövek, zsaluzó blokkok, mélyépítő elemek, kémények, Mátra tetőcserepek) Bramac tetőfedő rendszer víz- és hőszigetelő anyagok (Isola, Therwoolin, Nikecell) komplett homlokzati hőszigetelő rendszerek, nemesvakolatok (Baumit, Dryvit) cement, oltott mész, zsákos vakolatok, habarcsok, csemperagasztók betongerendák, béléstestek, zsaluzó blokkok, járdalapok, gyephézagos elemek IKO bitumenes zsindelyek, tartozékok Bituwell, Ondoline, Guttanit bitumenes hullámlemezek hullámpalák, síkpalák üvegszálas és PVC hullámlemezek agrofóliák betonacélok, zártszelvények, szögacélok, laposacélok, négyzetacélok, hegesztett hálók és egyéb vasanyagok huzalok, drótfonatok (akár egyedi méretben is) barkácscikkek, szerszámok, gépek, zárak, kötőelemek, láncok villanyszerelési cikkek, ipari- és bútorgörgők PB gáz (motorüzemű palackok targoncákhoz is)

Hirdetés
Stegu

Stegu

Stegu díszburkolatok

STEINBAU

STEINBAU

Építőipari cégünk, mely családi vállalkozásként működik, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal vágott bele az aljzat-, lábazati kövek és kerti tipegők gyártásába. Célunk, hogy a piacon színükkel és minőségükkel kiemelkedő egyedi darabokat gyártsunk, melyek reális áron elérhetőek vevőink számára. Ennek érdekében rugalmasan alkalmazzuk a különféle modern anyagokat és innovatív eljárásokat, hogy minél elégedettebbek legyenek vásárlóink. Folyamatosan bővítjük termék- és színválasztékunkat, így mi mindig tudunk újat mutatni a termékeink iránt érdeklődőknek. Termékeink anyagában színezett betonból készülnek, fagy- és hőállóak, kültéren, beltéren egyaránt felhasz-nálhatóak.

Stoneberg Kft.

Stoneberg Kft.

A dekorburkolat népszerűsége leginkább a hagyományos burkolatokkal szembeni előnyeinek köszönhető. Az unalmas, szürke régi beton már a múlté, a különböző eljárásoknak köszönhetően mindenki egyedivé teheti otthonát. Legnagyobb előnyei az alacsony karbantartás, a tartósság, rugalmasság, valamint a megfizethetőség. Stoneberg beton, dekorbeton, dekorburkolat falra, kültéri dekorburkolat, beltéri dekorbeton burkolat, dekorvakolat beltérre

Szeréna szolgáltató és Kivitelező Kft.

Szeréna szolgáltató és Kivitelező Kft.

Szeréna szolgáltató és Kivitelező Kft.

Szigetbeton

Szigetbeton

A kertépítés csodaszere. Az egymáshoz harmónikusan illeszkedő formákkal műemlék jellegű környzetben is jól alkalmazható. Számtalan lehetőséget kínál a tér kellemes kialakításához. Körök, ívek, szabálytalan alakú területek burkolóköve a Klasszikus kő.

Szilágyi-Ház Kft.

Szilágyi-Ház Kft.

GENERÁL KIVITELEZÉS Cégünk fő tevékenysége építőipari beruházások, felújítások megvalósítása lebonyolítóként, fővállalkozásban, illetve generálkivitelezőként. Terület-előkés zítés, talaj rehabilitáció, föld-és bontási munkák Mélyépítés Közműépítés Szerkezetépítés, kőművesmunkák Szakipari munkák Épületgépészeti munkák Villanyszerelő munkák ( erős és gyengeáram) Bútorasztalos munkák egyedi gyártással Lakatosmunkák Biztonságtechnikai kivitelezések Egyéb szolgáltatások: Ingyenes árajánlat készítése személyesen Helyszíni felmérés Építészeti, gépészeti tervezés Engedélyezési tervek készítése Állapot felmérése Földmérés Helyszíni művezetés Szakvéleményezés

Tata-Kő térkövek, betonelemek a gyártótól

Tata-Kő térkövek, betonelemek a gyártótól

Tata-Kő Betonelemgyártó Kft. Cégünk, a Tata-Kő Kft 2002. óta foglalkozik térkő gyártással és forgalmazással. Ez idő alatt egyre bővülő tapasztalatra tettünk szert, s igyekeztünk folyamatosan előre lépni. Cégünk teljes egészében hazai tulajdonú, méretünkből fakadóan képesek vagyunk egyedi igények, kívánságok kielégítésére is. Gyártóként közvetlenül kereskedünk termékeinkkel, ezért a legjobb árakon értékesítjük beton burkolatainkat.  Igyekszünk komplett szolgáltatást biztosítani, melynek során a gyártás ? szállítás - burkolás minden fázisához segítséget nyújtunk. Vállalkozásunk Komárom-Esztergom megyében működik. Telephelyünk Tatán, a Szomódi úton található. Térkő akció: kérjük, kísérje figyelemmel térkő árainkat! A térkő akciók keretein belül különböző formájú és színű termékeinkre igyekszünk vonzó kedvezményeket biztosítani. Térkövek legolcsóbban a gyártótól!

Teraszburkolat

Teraszburkolat

Mi letettük a voksot a környezet mellett ezért csak újrahasznosított alapanyagokat használunk fel a gyártás során. A Blue Market kültéri burkolata 60% Bambuszt és 40% HDPE Műanyagot tartalmaz. Mindamellett, hogy egy rendkívül tartós ellenálló és esztétikus kültéri burkolatot kapsz még az otthonod is zöldebb lesz általa.

Tuti menü