Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Térkő linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Térburkolás - Tyrolit [6. oldal]
részletek »

Térkő képes leírás: Térburkolás - Tyrolit [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terko.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 109 db
Térburkolás, térburkolat - Kertkozmetika.hu

Térburkolás, térburkolat - Kertkozmetika.hu

Budapest és környékén teljes körű kertépítéssel és kertgondozással foglalkozunk. Weboldalunkon többnyire arról is olvashat, hogy egy kertben egy terasz vagy járdának milyen alapozást kell készíteni és betekintést kaphat hogy egy felület leburkolása milyen lépcsőfokokból áll. Tekintse meg referenciáinkat, hogy lássa, mi nem csak mondjuk, hanem csináljuk is.

Térburkolás, térkövezés, kerttervezés - Debrecen

Térburkolás, térkövezés, kerttervezés - Debrecen

Kerttervezés, kertépítés, öntözőrendszer, térkövezés Debrecen - fűkaszálás, metszés, gyeptégla fektetés, műtrágyázás, gyepszellőztetés, kerti tó építés és tisztítás, kerti járófelületek építése, kavicságy készítése egy helyen! Kerttervezés! Egy környezetével harmonizáló kert alapja a gondos tervezés, figyelembe véve a talaj adottságait, a ház és a kert kapcsolatát, a terület tájolását és nem utolsó sorban a tulajdonos elképzeléseit, egyéniségét.

Térburkolat - Barakk Kft. Jászberény

Térburkolat - Barakk Kft. Jászberény

Térburkolat: beton, kerámia és kőburkolat. Ezen kívül: Cégünk az összes jelentős magyarországi építőanyag gyártóval kapcsolatban áll, termékeit forgalmazza. Termékeink: falazóelem, zsalukő, födém kerámiacserép, betoncserép, zsindely, nyílászáró, fa nyílászáró, műanyag nyílászáró, tetőtéri ablak, kémény, színezővakolat, könnyűszerkezet, szárazvakolat, homlokzatburkolat, térburkolat. Cím, telefonszám, elérhetőség Barakk Építőanyag- és Lakberendezési áruház Cím: 5100 Jászberény, Nagykátai út 17. Tel/Fax: +36 57 415 070 e-mail: barakk@enternet.hu

Térburkolat Team

Térburkolat Team

Piacon egyedülállóan munkáinkra 10 év garancia! Tekintse meg oldalunkat, ahol többek között megtudhatja azt is, hogy mire kell figyelnie, amikor kivitelezőt választ térburkolata kivitelezéséhez! 10 gyakori gyanakvásra okot adó hiba, amellyel milliókat bukhat, ha rosszul választ kivitelezőt. Hogyan legyen felső kategóriás térburkolata, normál kategóriás áron! Miért válasszon minket: a. Munkáinkra 10 év garanciát vállalunk b. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás c. A kivitelezéssel kapcsolatos anyag beszerzési, szervezési feladatokat levesszük a válláról, ön csak hátradől és élvezi amint napról, napra szebb lesz környezete, burkolata d. 50 m2- ként, 5 m2 térkő lerakás díja ajándék

Térkő és Díszkő Rendszer 2100 Kft

Térkő és Díszkő Rendszer 2100 Kft

Cégünk 2003. óta Angliából hozott technológiával vállalja egyedi térkövek, lábazati kövek, falburkolók, kerti tipegők gyártását, így Ön közvetlenül a gyártótól, lényegesen olcsóbban vásárolhat jó minőségű térköveket, lábazati köveket, falburkoló elemeket, kerti tipegőket. Fagyálló, csúszásmentes, sokféleképpen lerakható, anyagukban színezett térköveket és lábazati köveket, falburkoló elemeket, kerti tipegőket gyártunk, forgalmazunk. Egyedi színkeverést is vállalunk, igény szerint elkészítjük a lerakási mintát. Kérjük tekintse meg honlapunkat, nagyobb rendelésnél kérjen egyedi árajánlatot. Viszonteladóknak külön kedvezmény.

Térkő kereskedés - Balogunyom

Térkő kereskedés - Balogunyom

Térkő kereskedés - Térkövek és járdalapok forgalmazása Szolgáltatásaink: A termékek terhelésnek, és a környezetnek megfelelő kiválasztásához, és a térkövek lerakásához szaktanácsadással szolgálunk. A beépítéshez megbízható, jó szakembereket tudunk ajánlani. A termékek kiszállítását igény szerint alvállalkozókkal elvégeztetjük. Kínálatunk: Térkövek - Hagyományos térkövek - Rusztikus kövek - Ipari felhasználású térkő - Gyeprácskő Járdalapok - Sima járdalapok - Mosottkavics betonlapok - Kerti tipegők - Teraszburkoló lapok Egyéb kő-termékek - Szegélykövek - Kerti fal elemek, rézsűkövek - Növénytámfal elemek - Falburkoló kövek - Sziklakerti kövek Egyéb kertépítő elemek, anyagok - Virágtartók - Kerti szobrok - Kerti törpék - Fűmagok, virágföldek Cím: 9771 Balogunyom, Vörösmarty u. 1/12 hrsz. Telefon: 06 20 5736049 Fax: 94/356-871 Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 9.00-12.00, 12.30-17.00

Térkő lerakása, térkövezés munkák

Térkő lerakása, térkövezés munkák

Professzionális szakembergárdánk áll rendelkezésére térburkolás, térkövezés, térburkolat, szegélykő, gyeprács fektetéssel, terméskő burkolások (támfal, lábazat, homlokzatburkolás) . Mint azt referenciáink között is megtekintheti, nagy tapasztalattal rendelkezünk térkövezésben is. Több, mint 22 év tapasztalattal, megfizethető áron vállalunk térkövezéssel kapcsolatos munkákat, javításokat, karbantartást!

Térkő Viacolor

Térkő Viacolor

A térkő udvarunk, kertünk különleges dísze lehet! Válasszon a Viacolor honlapján az ízlésének megfelelő térkövet! Nálunk a legnevesebb térkő gyártók a Semmelrock, a Leier, a Weissenböck vagy a KK Kavics beton térkövei között válogathat és vásárolhat a legkedvezőbb áron! Honlapunkon a térkő lerakás formáit is megismerheti, tovább növelve ezzel a térkő szépségét! Ha szeretné, a Viacolor bemutató udvarunkban személyesen is megtekintheti, hogyan néz ki a térkövezés a valóságban! Ha Ön nálunk vásárol, mi jutányos áron elintézzük a térkő szállítását is az Ön által megadott helyszínre, az ország bármely pontjára!

Térkövek a kőgalériától

Térkövek a kőgalériától

Térkövek kereskedésünkben a legmodernebb burkolatoktól kezdve, a hagyományos, illetve mediterrán térburkolókon át a támfal elemekig mindent megtalál. Az alapanyag lehet homokkő, gránit, vagy mészkő, netán egyéb színes, térburkolatok, bátran nézzen körül honlapunkon. A kavicsok és természetes kövek mellett talál nálunk padlólapokat illetve a ragasztáshoz szükséges kiegészítő anyagokat is.

Hirdetés
Térkövezés - Kiss Zoltán

Térkövezés - Kiss Zoltán

Kiss Zoltán Egyéni Vállalkozó vagyok. Térkövezéssel, Térkő forgalmazással foglalkozom, valamint Családi Házak külső Hőszigetelésével! Munkákat vállalok Somogy Megyében, Zala Megyében a munka nagyságától függően! Ingyenes árajánlat készítés! Korrekt ár! Garancia!

Térkövezés balaton

Térkövezés balaton

Cégünk egy 1993 -óta működő kertészeti vállalkozás. Kezdetben csak kertépítéssel majd térburkolással útépítési munkákkal (aszfaltozással) és a 2000-es évtől kertészeti áruda üzemeltetésével foglalkoztunk. A tervezés és építési munkálatok mellett éves fenntartási munkákkal is állunk megrendelőink szolgálatában. A vállalkozás fő profiljai : - Kertépítés - Növénytermesztés - Kereskedelem - Építőmesteri munkák - Fa-szerkezetek gyártása

Térkövezés, burkolás felsőfokon

Térkövezés, burkolás felsőfokon

Térkő és burkolat specialista - Tömöri István térburkoló specialista. Színvonalas kivitelezés, korrekt árak, szakértelem és precizitás. Tömöri István vagyok térkövező, térburkoló szakember. Engedje meg, hogy bevezessem Önt a térkövek világába ahol csak a képzeletünk szabhat határt, hisz a térkövezés páratlan dolgokat rejt magába.

Térkövezés, térburkolás Bobico Kft

Térkövezés, térburkolás Bobico Kft

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

TrekKert

TrekKert

Elérhetőek vagyunk az ország egész területén -elsősorban Budapest, valamint Miskolc és vonzáskörzetében - szakembereinket folyamatos képzésben részesítjük, - kis és nagy volumenű megrendeléseket egyaránt teljesíteni tudjuk, - ütőképes alvállalkozói kör bevonásával a speciális igényeket is ki tudjuk elégíteni. Erősségeink: - személyes kapcsolattartás, - pontos és teljes körű felmérés, - határidők és költségtervek pontos betartása , - környezetbarát kerttervezés, telepítés, - utógondozás.

Tribos Bt.

Tribos Bt.

A Tribos Bt az összes szükséges engedéllyel rendelkező cég, amely a lakásfelújítás, illetve lakások átépítésének minden formáját vállalni tudja. Önkormányzati és öröklakások, illetve családi házak, társasházak, panellakások és belvárosi bérházak felújítására egyaránt van lehetőség. Munkáink között szerepel megkezdett és félbemaradt felújítások befejezése illetve teljes lakásfelújítás. Mivel székhelyünk Budapesten van, ezért munkáinkat is a fővárosban és vonzáskörzetében végezzük. Valamennyi munkánkat a cég vezetője személyesen ellenőrzi és irányítja. Ha minket választ, nem kell majd különböző szakemberekkel egyenként egyeztetni és kialkudni egy megfelelő árat. Teljes lakásfelújítását egy vezetés irányítása alatt végezzük szakszerűen, gyorsan és precízen, garantáltan a legjobb minőségben. Munkánkra 100 %-ban garanciát vállalunk, a megrendelő teljes megelégedéséig. Elköteleztük magunkat a kiváló munkára, valamint arra, hogy továbbra is kiemelkedő szerepet tölthessünk be a lakásfelújítással foglalkozó cégek között oly módon, hogy folyamatosan képezzük magunkat és felhasználjuk a legújabb technológiákat, technikákat, alapanyagokat. Kérem tekintse meg honlapunkat is!

Trombitás Kft.

Trombitás Kft.

A Trombitás Kft. elődje az 1990-ben alapított egyéni vállalkozás, mely a későbbiekben,1997 végéig Egyéni Cégként működött. A forgalom jelentős növekedése indokolttá tette a cégforma változtatását. Így 1997 végével megalakult a Trombitás Kft., melynek törzstőkéje 45.860 eFt, dolgozóink létszáma stabilan 14-15 fő. 1992-ben nyitottuk meg második üzletünket Sümegen, majd 1995-ben cégünk új központi telephelyet létesített Keszthelyen, ahol immár 6000 m2-es területen, közel 900 m2 alapterületű korszerű könnyűszerkezetes fedett raktárcsarnokkal és 100 m2-es bemutatóteremmel, valamint irodaépülettel várjuk vásárlóinkat, ügyfeleinket. 2007-ben nyitottuk következő üzletünket Zalaegerszegen a Batthyány utca 9.sz. alatt. A cég adatairól mindhárom telephelyet összefogva, (raktárkészlet, pénzügy, számlázás) számítógépes nyilvántartó rendszer szolgáltat naprakész információt.

Tyrolit

Tyrolit

A TYROLIT Schleifmittelwerke Swarovski KG Európa piacvezető köszörűszerszám gyártójaként, a köszörűszerszám gyártásban és forgalmazásban szerzett több mint 80 éves tapasztalatával, innovatív szellemiségével és maximális vevőközpontúságával áll a vevők rendelkezésére a világ minden részén.

Tuti menü