Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők térkő, térburkolat képes leírás - Térkő.tlap.hu
részletek »

Kivitelezők térkő, térburkolat - Térkő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terko.tlap.hu » Kivitelezők térkő, térburkolat
Keresés
Találatok száma - 52 db
0-24 Térkövezés, térkő lerakás, térburkolás, kertépítés, kerítésé

0-24 Térkövezés, térkő lerakás, térburkolás, kertépítés, kerítésé

Térkő lerakás, Térkövezés, Térburkolás, Kertépítés, Kerítésépítés, Viacolor lerakás, Díszburkolás, Dísztámfal építés, Kertkiegészítők építése MINŐSÉGI SZINTEN, MAGAS FOKON, 5 - ÉV GARANCIÁVAL! Vállaljuk parkolók, autóbejárók, udvarok, kertek, járdák, terek, játszóterek, utak, stb. építését, térkövezését, kőburkolását, díszburkolását. Megbízható, józan életű csapat, kulturált, tiszta, igényes munkavégzés. Bővebb tájékoztatás, bemutatkozás, referenciák a honlapomon elérhetők.

A bontás szakértői

A bontás szakértői

Térburkolás és gépi földmunka szolgáltatások szakemberektől, térburkolat készítés térkövezés és gépi tereprendezés szakszerűen Budapesten és Pest megyében, 15 éves tapasztalattal. Kapcsolat: info@bontas.net Tel: 20 / 340 7720 bontas.net - Elérhetőségek Ügyvezető Sinka Zoltán 20 / 340 7720 info@bontas.net Iroda Kovács János 20 / 974 6402 info@bontas.net

A kert lakberendezője - térbukolat

A kert lakberendezője - térbukolat

A térburkolat kiválasztásánál figyelembe kell vennünk a ház és a kert stílusát. Attól függően, hogy milyen területen fogjuk használni a burkolatot, ügyelnünk kell a kopásállóságra, a terhelhetőségre, a csúszásmentességre. Amennyiben játszófelületet is kialakítunk a kertbe, a gumiőrleményből készült lapok jó megoldást nyújtanak, mert kiváló a kopásállóságuk, ugyanakkor puha a felületük, a gyermek nem üti meg magát. Medence vagy fedetlen terasz burkolását mindig csúszásmentes anyaggal végezzük. Ez lehet felületkezelt terméskő, vagy lehet az utóbbi időben népszerűvé vált WPC (Wood Plastic Composite) burkolat.

Árok Kft.

Árok Kft.

akna, aknaépítés, alapozás, árok, átemelő, center, csatorna, csővezeték, drén, dúcolás, gabonatároló, hídmérleg, iszapolás, ivóvíz, járdaépítés, lineár, mederburkolat, melioráció, mélyépítés, nyomócső, öntözőtelep, pátrialemez, szennyvíz, szivattyútelep, tartálycsere, térburkolat, tiltó, vízépítés, vízrendezés, víztelenítés, zsilip

Árpád Ház 88 Kft.

Árpád Ház 88 Kft.

Oldalunk az Árpád Ház 88 Kft. építőipari kivitelező cégünk bemutatkozó weblapja. A galériában a referenciaképeken keresztül látogatóink képet kaphatnak munkáinkról. Tevékenységi körünk szerves része a térkövezés, legyen az viacolor vagy bazaltkő vagy más építési anyag. Ezen kívül különböző, épületen belül vagy kívül történő kőburkolást, mediterrán stílusú kőburkolatok készítését is vállaljuk.

Balux Bt.

Balux Bt.

Építő és Szolgáltató Ipari Bt.

Barna Útépítő

Barna Útépítő

Cégünkre a következő munkálatoknál számíthat: 1. Térburkolatok építése térkövekből: (az országban jelenlévő gyártók termékeiből) Járdák, utak, parkolók, teraszok, folyókák, szegélyezések 2. Betonozási munkák: Gépi simítással, járdák, utak készítése, folyókák, betonburkolatok bontása 3. Kiegészítő tevékenységek: Parkosítás, burkolóanyag kereskedelem (nagyobb mennyiség esetén kedvezmény) Kisebb megrendeléseket, illetve nagyobb ipari célú megbízásokat egyaránt vállalunk. Minőségi munkánkhoz a megfelelő technikai hátteret, folyamatos fejlesztéseink biztosítják. Ajánlatunk átfogja a tervezés, az új anyag beépítés és az útburkolat-felújítás minden területét: a garázsbejáróktól az ipari létesítményekig, a járdától a nagy terek kiépítéséig mindent. Referenciáink között megtekinthetik néhány eddigi munkánkat.

Bern Építő Zrt.

Bern Építő Zrt.

építőipar, mélyépítés, magasépítés, kivitelezés, ingatlanfejlesztés, rekonstrukció, ingatlan, társasház, építés

Burcs Kft.

Burcs Kft.

LAKÁSÉPÍTÉS LAKÁSFELÚJÍTÁS Cégünk 2000.március.03. alakult meg. Az alapító tagok Rostás János ügyvezető és Csák Tibor. Átalakult 2007 szeptember.06 Alapító tagok Rostás János Csák Tibor Balázs István. Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hosszútávon jelen legyen az építőiparban.Ehhez a mai világban feltétlenül szükség van a szakmai, emberi tisztességre,megbízhatóságra. Ebben a szellemben dolgoztunk ki egy árlistát, melynek segítségével a szerényebb keretekkel rendelkező családok számára is elérhetővé válik a saját otthon megteremtése. Ezáltal könnyebbé válik az építkezéssel kapcsolatos előkalkuláció, mely kizárja a költségkeret esetleges túllépését

Hirdetés
Central Park Kertépítő Bt

Central Park Kertépítő Bt

Kerttervezés, kertépítés, fenntartás, építőipari kivitelezés, dísznövény forgalmazás

Ciprus Kert,kertépítés,térburkolás,térkövezés

Ciprus Kert,kertépítés,térburkolás,térkövezés

kerttervezés : kertjének esetleges megtervezése díjtalan abban az esetben, ha a kert kivitelezésével minket bíz meg. kertépítés : komplett kertek építése a kerttervezéstől a generál-kivitelezésig. Növények ültetése, gépi terepmunka, termőföld szállítása, sziklakert építése, kerti tó építése. Csobogó, patak, kerti utak, tipegők építése. Füvesítés magvetéssel, gyepszőnyeg telepítése, gyepszőnyeg szállítása. tóépítés, kerti tó : Ön, és kertje még jobban összhangba kerülhet a természettel, egy hangulatos kerti tó megépítésével. Kerti tavainkat minőségi Oase tófóliából készítjük. csobogó, patak építése : a kerti tó a kert elengedhetetlen kelléke, amivel a természetes hatást tudjuk fokozni. Egy kis vízzuhatag akár előre gyártott patakelemből, vagy formára alakítható patakfóliából készítsük is el. automata öntözőrendszer : Toro, Hunter, Rain Bird automata öntözőrendszerek tervezése, telepítése. A 21. századi modern kertépítés meghatározó momentuma minőségi, hosszú élettartalmú öntözéstechnikai anyagok alkalmazásával, melyek az Ön és családja idejét takarítják meg. Az általunk szerelt automata öntözőrendszerekre 1 év teljeskörű garanciát biztosítunk. gyepszőnyeg telepítése : azonnal k

Díszkertek térkövezése, medenceépítés - Design Garden Budapest

Díszkertek térkövezése, medenceépítés - Design Garden Budapest

Vállalkozásunk elsősorban a fővárosban és annak körzetében lévő kertek építését vállalja. Ha építeni kell, az építés Budapest szélesebb zónájában is megoldható emellett országszerte is egyedi szerződéssel. Minden olyan feladatot is elvállalunk, amelyben csak tervezést kér, hiszen a klienssel, ma már köszönhetően a kiváló kommunikációs alternatíváknak, több módon is tudunk konzultálni és a befejezett terveket is el tudjuk küldeni, ezután ezt tudjuk egyeztetni és pontosítani, hogy minden megfeleljen a kívánalmaknak. Az építés egyszerűsítése miatt honlapunkon elhelyezett növények között javasolt szétnézni, mivelhogy a kliens tudja, hogy mit szeretne, milyen színeket, milyen növényeket. Ez óhatatlanul egy megfelelő kiindulópont, a tárgyaláshoz és a kertépítés elkezdéséhez. Olyan szoftverrel tudjuk a tervezést megcsinálni, amely két és 3d-s rendereléseket készít, tehát a kliens értelemszerűen látja, hogy amit szeretne az rendben van-e. Ennek függvényében lehet gyúrni az ötleteteket és megtalálni a legprímább növényi rendezéseket.

Egyetemista kertépítők

Egyetemista kertépítők

Cégünk 7éve foglalkozik kertéptéssel, ezen belül térkövezéssel is. További munkakörünk: hidrovetés, füvesítés, öntözőrendszerek, támfal, realtime tervezés, kertvilágítás, sziklakert, kerti tó és kerti lépcső építés. Referenciáink a teljesség igénye nélkül megtalálhatóak a weblapunkon.

Ép-Design Bt.

Ép-Design Bt.

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelentős része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környező településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is.

Etna Kft

Etna Kft

Az Etna Kft. profilja építés és felújítás. Cégünk tervezéssel és generálkivitelezéssel foglalkozik. Vállaljuk bankok, biztosítók, irodák tervezését, kivitelezését.

Fahéj Bt.

Fahéj Bt.

Kertépítés és kerttervezés extrákkal. A kert általában a mindennapi élet azon színtere, ahol testileg és lelkileg feltöltődünk. Egybefüggő zöldfelület kialakításával a pihenés vagy a mozgás ideális terepét képezzük. A kertépítés területén az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: tereprendezés, gépi és kézi földmunka, térburkolatok, támfalak építése, sziklakertek kialakítása, automata öntözőrendszer, kút- és szivattyútechnika, ciszternák telepítése, kerti tavak és csobogók létesítése, kerti világítás kiépítése, növények telepítése, füvesítés magvetéssel vagy gyepszőnyegezéssel, faházak és kültéri szaunák építése, kerti díszítőelemek telepítése.Cégünk vállalja kisebb épületek építését, előregyártott faházak összeszerelését, igény szerint egyedi tervezésű szaletlik kialakítását.Vállaljuk továbbá saját tervezésű gyermekjátszók építését és előregyártott elemek összeszerelését is.

Fazekas Építő

Fazekas Építő

Teljes körű építőipari kivitelezés, alaptól a tetőig. Átalakítások, felújítások, kulcsrakész házak építése, teljes ügyintézéssel, garanciával. Non-stop villanyszerelési gyorsszolgálat. Cégünk az építőipar számos területén jelen van, hogy Önnek a lehető legkevesebb dolga akadjon az építkezésen. Minden területen magasan képzett szakemberekkel állunk az Önök szolgálatára.

Tuti menü