Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők térkő, térburkolat képes leírás: Sarok - Zöld [3. oldal]
részletek »

Kivitelezők térkő, térburkolat: Sarok - Zöld [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: terko.tlap.hu » Kivitelezők térkő, térburkolat
Keresés
Találatok száma - 52 db
Sarok-Kő Kft.

Sarok-Kő Kft.

Alkossa meg Ön is álmai kertjét! Térkövek, természetes kövek, kerti kiegészítők. A Sarokkő Kft. kereskedésében díszburkolatok, természetes kövek és kerti kiegészítők változatos kínálatát találja meg elképzelései megvalósításához!

Sétakert Kft.

Sétakert Kft.

Parképítés Öntözőrendszer kialakítás Csaphálózat kialakítás Faültetés Dísznövény telepítés Tereprendezés, füvesítés Bontási munkák Burkolatok kialakítása Lépcsők kialakítása Sportpályák építése Tetőkertek kialakítása Játszóterek építése Játszótér szabványosítás

Szeréna szolgáltató és Kivitelező Kft.

Szeréna szolgáltató és Kivitelező Kft.

Szeréna szolgáltató és Kivitelező Kft.

Szilágyi-Ház Kft.

Szilágyi-Ház Kft.

GENERÁL KIVITELEZÉS Cégünk fő tevékenysége építőipari beruházások, felújítások megvalósítása lebonyolítóként, fővállalkozásban, illetve generálkivitelezőként. Terület-előkés zítés, talaj rehabilitáció, föld-és bontási munkák Mélyépítés Közműépítés Szerkezetépítés, kőművesmunkák Szakipari munkák Épületgépészeti munkák Villanyszerelő munkák ( erős és gyengeáram) Bútorasztalos munkák egyedi gyártással Lakatosmunkák Biztonságtechnikai kivitelezések Egyéb szolgáltatások: Ingyenes árajánlat készítése személyesen Helyszíni felmérés Építészeti, gépészeti tervezés Engedélyezési tervek készítése Állapot felmérése Földmérés Helyszíni művezetés Szakvéleményezés

Térburkolás, térburkolat - Kertkozmetika.hu

Térburkolás, térburkolat - Kertkozmetika.hu

Budapest és környékén teljes körű kertépítéssel és kertgondozással foglalkozunk. Weboldalunkon többnyire arról is olvashat, hogy egy kertben egy terasz vagy járdának milyen alapozást kell készíteni és betekintést kaphat hogy egy felület leburkolása milyen lépcsőfokokból áll. Tekintse meg referenciáinkat, hogy lássa, mi nem csak mondjuk, hanem csináljuk is.

Térburkolás, térkövezés, kerttervezés - Debrecen

Térburkolás, térkövezés, kerttervezés - Debrecen

Kerttervezés, kertépítés, öntözőrendszer, térkövezés Debrecen - fűkaszálás, metszés, gyeptégla fektetés, műtrágyázás, gyepszellőztetés, kerti tó építés és tisztítás, kerti járófelületek építése, kavicságy készítése egy helyen! Kerttervezés! Egy környezetével harmonizáló kert alapja a gondos tervezés, figyelembe véve a talaj adottságait, a ház és a kert kapcsolatát, a terület tájolását és nem utolsó sorban a tulajdonos elképzeléseit, egyéniségét.

Térburkolat Team

Térburkolat Team

Piacon egyedülállóan munkáinkra 10 év garancia! Tekintse meg oldalunkat, ahol többek között megtudhatja azt is, hogy mire kell figyelnie, amikor kivitelezőt választ térburkolata kivitelezéséhez! 10 gyakori gyanakvásra okot adó hiba, amellyel milliókat bukhat, ha rosszul választ kivitelezőt. Hogyan legyen felső kategóriás térburkolata, normál kategóriás áron! Miért válasszon minket: a. Munkáinkra 10 év garanciát vállalunk b. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás c. A kivitelezéssel kapcsolatos anyag beszerzési, szervezési feladatokat levesszük a válláról, ön csak hátradől és élvezi amint napról, napra szebb lesz környezete, burkolata d. 50 m2- ként, 5 m2 térkő lerakás díja ajándék

Térkő kereskedés - Balogunyom

Térkő kereskedés - Balogunyom

Térkő kereskedés - Térkövek és járdalapok forgalmazása Szolgáltatásaink: A termékek terhelésnek, és a környezetnek megfelelő kiválasztásához, és a térkövek lerakásához szaktanácsadással szolgálunk. A beépítéshez megbízható, jó szakembereket tudunk ajánlani. A termékek kiszállítását igény szerint alvállalkozókkal elvégeztetjük. Kínálatunk: Térkövek - Hagyományos térkövek - Rusztikus kövek - Ipari felhasználású térkő - Gyeprácskő Járdalapok - Sima járdalapok - Mosottkavics betonlapok - Kerti tipegők - Teraszburkoló lapok Egyéb kő-termékek - Szegélykövek - Kerti fal elemek, rézsűkövek - Növénytámfal elemek - Falburkoló kövek - Sziklakerti kövek Egyéb kertépítő elemek, anyagok - Virágtartók - Kerti szobrok - Kerti törpék - Fűmagok, virágföldek Cím: 9771 Balogunyom, Vörösmarty u. 1/12 hrsz. Telefon: 06 20 5736049 Fax: 94/356-871 Nyitvatartás: hétfőtől-péntekig 9.00-12.00, 12.30-17.00

Térkő lerakása, térkövezés munkák

Térkő lerakása, térkövezés munkák

Professzionális szakembergárdánk áll rendelkezésére térburkolás, térkövezés, térburkolat, szegélykő, gyeprács fektetéssel, terméskő burkolások (támfal, lábazat, homlokzatburkolás) . Mint azt referenciáink között is megtekintheti, nagy tapasztalattal rendelkezünk térkövezésben is. Több, mint 22 év tapasztalattal, megfizethető áron vállalunk térkövezéssel kapcsolatos munkákat, javításokat, karbantartást!

Hirdetés
Térkövezés - Kiss Zoltán

Térkövezés - Kiss Zoltán

Kiss Zoltán Egyéni Vállalkozó vagyok. Térkövezéssel, Térkő forgalmazással foglalkozom, valamint Családi Házak külső Hőszigetelésével! Munkákat vállalok Somogy Megyében, Zala Megyében a munka nagyságától függően! Ingyenes árajánlat készítés! Korrekt ár! Garancia!

Térkövezés balaton

Térkövezés balaton

Cégünk egy 1993 -óta működő kertészeti vállalkozás. Kezdetben csak kertépítéssel majd térburkolással útépítési munkákkal (aszfaltozással) és a 2000-es évtől kertészeti áruda üzemeltetésével foglalkoztunk. A tervezés és építési munkálatok mellett éves fenntartási munkákkal is állunk megrendelőink szolgálatában. A vállalkozás fő profiljai : - Kertépítés - Növénytermesztés - Kereskedelem - Építőmesteri munkák - Fa-szerkezetek gyártása

Térkövezés, burkolás felsőfokon

Térkövezés, burkolás felsőfokon

Térkő és burkolat specialista - Tömöri István térburkoló specialista. Színvonalas kivitelezés, korrekt árak, szakértelem és precizitás. Tömöri István vagyok térkövező, térburkoló szakember. Engedje meg, hogy bevezessem Önt a térkövek világába ahol csak a képzeletünk szabhat határt, hisz a térkövezés páratlan dolgokat rejt magába.

Térkövezés, térburkolás Bobico Kft

Térkövezés, térburkolás Bobico Kft

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

TrekKert

TrekKert

Elérhetőek vagyunk az ország egész területén -elsősorban Budapest, valamint Miskolc és vonzáskörzetében - szakembereinket folyamatos képzésben részesítjük, - kis és nagy volumenű megrendeléseket egyaránt teljesíteni tudjuk, - ütőképes alvállalkozói kör bevonásával a speciális igényeket is ki tudjuk elégíteni. Erősségeink: - személyes kapcsolattartás, - pontos és teljes körű felmérés, - határidők és költségtervek pontos betartása , - környezetbarát kerttervezés, telepítés, - utógondozás.

Tribos Bt.

Tribos Bt.

A Tribos Bt az összes szükséges engedéllyel rendelkező cég, amely a lakásfelújítás, illetve lakások átépítésének minden formáját vállalni tudja. Önkormányzati és öröklakások, illetve családi házak, társasházak, panellakások és belvárosi bérházak felújítására egyaránt van lehetőség. Munkáink között szerepel megkezdett és félbemaradt felújítások befejezése illetve teljes lakásfelújítás. Mivel székhelyünk Budapesten van, ezért munkáinkat is a fővárosban és vonzáskörzetében végezzük. Valamennyi munkánkat a cég vezetője személyesen ellenőrzi és irányítja. Ha minket választ, nem kell majd különböző szakemberekkel egyenként egyeztetni és kialkudni egy megfelelő árat. Teljes lakásfelújítását egy vezetés irányítása alatt végezzük szakszerűen, gyorsan és precízen, garantáltan a legjobb minőségben. Munkánkra 100 %-ban garanciát vállalunk, a megrendelő teljes megelégedéséig. Elköteleztük magunkat a kiváló munkára, valamint arra, hogy továbbra is kiemelkedő szerepet tölthessünk be a lakásfelújítással foglalkozó cégek között oly módon, hogy folyamatosan képezzük magunkat és felhasználjuk a legújabb technológiákat, technikákat, alapanyagokat. Kérem tekintse meg honlapunkat is!

Vagner Kft

Vagner Kft

Kőműves és burkoló munkák, építés, felújítás, gyorsszervíz. Legkisebbtől a legnagyobb munkáig, miden ami a lakáshoz kell. Vagner Építőipari Kft.

Zöld Fasor

Zöld Fasor

Cégemet 2002-ben alapítottam, miután Budapesti vállalatoknál kitanultam a térburkolás csínját-bínját. A munkában a mai napig személyesen is részt veszek. 2005 óta Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében dolgozunk. Célkitűzésem, hogy becsületes, pontos munkát végezzek, amivel minden ügyfelem elégedett lehet. Munkáimra 2 év garanciát vállalok. Munkáim során szerzett tapasztalatom,hogy a tér- és díszburkolatok szebbek és jobban illeszkednek a kertekhez ,zöldterületekhez .Sőt sokkal tartósabbak, mint az általában használt beton vagy aszfaltburkolatok Remélem minél hamarabb ügyfeleim között üdvözölhetem Ingyenes helyszíni felmérés árajánlat készítés.

Tuti menü