Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műanyag térkő-, sablon-. térburkoló képes leírás - Térkő.tlap.hu
részletek »

Műanyag térkő-, sablon-. térburkoló - Térkő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terko.tlap.hu » Műanyag térkő-, sablon-. térburkoló
Keresés
Találatok száma - 4 db
AG. Fenster Twinson Hungary teraszburkolat

AG. Fenster Twinson Hungary teraszburkolat

A Wood Plastic Composites burkolatok - Duo Fuse: Terrace Premium &errace Light teraszburkolatok a Tongue and Groove &arden Fences WPC kerítésrendszerek, Correct Deck: Terrace Full terasz és medenceburkolatok, Twinson Terrace és a Twinson Terrace + burkolatok - PVC és a fa egyesítésével létrehozott új anyagból készült Terrace burkolatok megfelelnek az összes kültéri teraszburkolattal szemben támasztott elvárásnak. Vízálló, nem reped, nem szálkásodik és minimális karbantartás igényű. A Wood Plastic Composites burkolatban megtalálja a PVC tartósságát és a fa melegségét. A Terrace burkolatok és a Terrace WPC kerítésrendszerek harmonikusan egybeolvadnak a környezetükkel természetes megjelenésüknek köszönhetően. AG. Fenster Kft. WPC Hungary a Duo Fuse teraszburkolatok és WPC kerítések, Correct Deck terasz és medenceburkolatok kizárólagos hazai disztributora, a Twinson burkolat rendszerek kiemelt nagykereskedője.

Bauplast Kft.

Bauplast Kft.

A Bauplast Kft - nagyrészt újrafeldolgozott alapanyagokból - műanyag építőipari habarcsaedények, kertészeti szegélyek, szállítórekeszek és tárolóládák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

JéWé Kft.

JéWé Kft.

JéWé Kft. Cégünk telephelye: JÉWÉ Kereskedelmi Kft. H-7673 Kővágószőlős Golgota hrsz. 502 Tel.: (36) 72/564-420 Fax: (36) 72/564-430

Wpc kültéri burkolat

Wpc kültéri burkolat

A wpc bambusz deck teraszburkolat egy új típusú kompozitok által kevert bambusz por HDPE és egyéb kémiai adalékanyagok egyvelege, amelyet extrudált és egyedülálló magas nyomású és hőmérsékletű gépen állítanak elő. Mivel természetes rostot tartalmaz, ezért a WPC nem csak magas szintű anti-UV-és időjárásálló, hanem könnyen megmunkálható is . A WPC kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, nagymértékben ellenáll a nedvességnek és a termeszeknek, nem rohad, nem reped, kiváló a kültéren való felhasználásra. A WPC biztonságos, környezetbarát alternatíva , amely nem igényel festést, és olajozást A fő alapanyaga a bambusz por és újrahasznosított műanyag, ezért környezetkímélő termék.

Tuti menü