Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műanyag térkő-, sablon-. térburkoló képes leírás - Térkő.tlap.hu
részletek »

Műanyag térkő-, sablon-. térburkoló - Térkő.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terko.tlap.hu » Műanyag térkő-, sablon-. térburkoló
Keresés
Találatok száma - 7 db
AG. Fenster Twinson Hungary teraszburkolat

AG. Fenster Twinson Hungary teraszburkolat

A Wood Plastic Composites burkolatok - Duo Fuse: Terrace Premium &errace Light teraszburkolatok a Tongue and Groove &arden Fences WPC kerítésrendszerek, Correct Deck: Terrace Full terasz és medenceburkolatok, Twinson Terrace és a Twinson Terrace + burkolatok - PVC és a fa egyesítésével létrehozott új anyagból készült Terrace burkolatok megfelelnek az összes kültéri teraszburkolattal szemben támasztott elvárásnak. Vízálló, nem reped, nem szálkásodik és minimális karbantartás igényű. A Wood Plastic Composites burkolatban megtalálja a PVC tartósságát és a fa melegségét. A Terrace burkolatok és a Terrace WPC kerítésrendszerek harmonikusan egybeolvadnak a környezetükkel természetes megjelenésüknek köszönhetően. AG. Fenster Kft. WPC Hungary a Duo Fuse teraszburkolatok és WPC kerítések, Correct Deck terasz és medenceburkolatok kizárólagos hazai disztributora, a Twinson burkolat rendszerek kiemelt nagykereskedője.

AWA 2000 Bt.

AWA 2000 Bt.

Az AWA 2000 Bt. az ABETON VIACOLOR, SEMMELROCK, WEISSENBÖCK, FRIEDL,HAUSLER által gyártott jó minőségű térköveket- térburkolatokat és lapburkoló rendszereket forgalmazza. Az ARGOMEX, DERYCK, INCANA,VASPO,DELAP burkolatok különböző méretű és színű terméskő hatású, fagyálló beton termékek.TÁMFAL,KERÍTÉS

Barabás, Leier, Semmelrock térkövek

Barabás, Leier, Semmelrock térkövek

A Térkövem.hu webshop remek áron, óriási választékban forgalmaz prémium minőségű Semmelrock, Leier és Barabás térköveket, illetve egyéb kert(sz)építészeti termékeket. Elsődleges célunk hogy mind a külföldi Semmelrock és Leier, mind hazai a Barabás cég termékeivel hozzájáruljunk érdeklődőink kertjének szépítgetéséhez, környezeti nívójuk emeléséhez! A Térkövem.hu weboldalon széles választékban kaphatóak Semmelrock, Barabás és Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, falazatok, kerítések, lépcsők, szegélyek, valamint egyéb kertépítési anyagok. Nálunk mindent meglel, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez kell! Folyamatosan meghirdetett akciókkal, naprakész árukészlettel és hatalmas választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg. A tőlünk igényelt építőanyagok átvehetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, de ha szükséges, házhozszállítást is vállalunk, csábító áron!

Bauplast Kft.

Bauplast Kft.

A Bauplast Kft - nagyrészt újrafeldolgozott alapanyagokból - műanyag építőipari habarcsaedények, kertészeti szegélyek, szállítórekeszek és tárolóládák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

JéWé Kft.

JéWé Kft.

JéWé Kft. Cégünk telephelye: JÉWÉ Kereskedelmi Kft. H-7673 Kővágószőlős Golgota hrsz. 502 Tel.: (36) 72/564-420 Fax: (36) 72/564-430

Teraszburkolat

Teraszburkolat

Mi letettük a voksot a környezet mellett ezért csak újrahasznosított alapanyagokat használunk fel a gyártás során. A Blue Market kültéri burkolata 60% Bambuszt és 40% HDPE Műanyagot tartalmaz. Mindamellett, hogy egy rendkívül tartós ellenálló és esztétikus kültéri burkolatot kapsz még az otthonod is zöldebb lesz általa.

Wpc kültéri burkolat

Wpc kültéri burkolat

A wpc bambusz deck teraszburkolat egy új típusú kompozitok által kevert bambusz por HDPE és egyéb kémiai adalékanyagok egyvelege, amelyet extrudált és egyedülálló magas nyomású és hőmérsékletű gépen állítanak elő. Mivel természetes rostot tartalmaz, ezért a WPC nem csak magas szintű anti-UV-és időjárásálló, hanem könnyen megmunkálható is . A WPC kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, nagymértékben ellenáll a nedvességnek és a termeszeknek, nem rohad, nem reped, kiváló a kültéren való felhasználásra. A WPC biztonságos, környezetbarát alternatíva , amely nem igényel festést, és olajozást A fő alapanyaga a bambusz por és újrahasznosított műanyag, ezért környezetkímélő termék.

Tuti menü